Rensat lite

I väntan på en garderob har det mesta av mina och Makens liggande kläder legat i flyttlådor på sovrummsgolvet i ett år. Ja, det är lika deprimerande som det låter. För någon vecka sedan kom jag på att jag skulle kunna rensa ut var sin låda i en byrå så att vi kan få plats med kläderna där för det känns inte rimligt att fortsätta vänta på en garderob…

Idag fick jag lite energi till att börja rensa och kom igenom nästan en hel låda (samtidigt som jag ammade en mindre glad Lillasyster). Jag fick göra lite rum i skrivbordet för att få plats med vykort, kuvert och några små fotoalbum. 

Jag gick igenom nästan alla vykort. Rensade ut ett tjugotal som jag VET att jag inte kommer använda, slängde några skrivna,men av någon anledning oskickade, och sparade en hög på drygt tio cm… 😉 Alldeles för många, men roligt. Hoppas att jag kommer använda många av dem! Det skulle kosta en smärre förmögenhet att posta dem alla, man kan ju ge bort dem på födelsedagar och liknande. Jag minns också att en kompis använde några till en skattjakt. Det kan ju bli kul när de små barnen blir så stora att de kan läsa. 

Jag sorterade också ut alla kort med bara djur på, om något av barnen skulle bli väldigt förtjust i hundar t.ex.

Fotoalbumen har jag däremot ingen bra plats för. De har alltid betytt mycket för mig, och jag skulle vilja ha dem tillgängliga, men var? 

Var har ni de kort ni har kvar? 

Advertisements

8 thoughts on “Rensat lite

 1. Foton ligger i sina fotopåsar i kartonger som står på olika ställen, där de får plats. Barnen har varsitt album från ungefär första två åren. Sedan tappade jag orken för att sortera in i album.

  Liked by 1 person

   1. Visst… en samtidigt en del av vår historia också, något som får oss att minnas. Allt kanske man inte ska sortera bort/kasta, tänker jag…

    Liked by 1 person

   2. Jag håller med!
    Fast faktiskt, i somras rensade jag ut en hel del bilder från tonåren. Det var rätt skönt att slänga suddiga bilder och bilder på folk jag inte kommer ihåg vad de heter… Det jobbiga är att sedan behöva sätta om i albumen.

    Like

   3. Sant… Suddiga bilder kan slopas… Enklare med digitalkameran… Men om bilderna satts i album direkt och namn skrivits dit, kanske du kommit ihåg vilka de var 😉 Fast å andra sidan… Jag har nog varit extrem åt andra hållet med att verkligen skriva dit det…

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s